amjaspersschildersbedrijf.nl

Wat wij voor U kunnen betekenen

Wij zijn een bedrijf die samenwerken met Z.Z.P.ers ( Zelfstandige Zonder Personeel ) die alle meerdere jaren bij één van de grotere schilderbedrijven in nederland gewerkt hebben en die het aangedurft  hebben om zelf als ondernemer aan de slag te gaan.

Dit heeft voor U als klant de voordelen omdat wij als ondernemers geen grote kantoorpanden met directie ,uitvoerders, telefoniste,s e.d. bezitten waardoor onze kosten lager zijn en we alleen ons eigen inkomen willen verdienen kunnen wij vaak goedkoper inschrijven.

Wij gaan er van uit dat U als klant 100% tevreden moet zijn als de werkzaamheden uitgevoerd worden en uitgevoerd zijn omdat wij U graag als klant willen toevoegen en behouden dit is ons veel waard en daar zullen we alles voor doen wat in onze mogelijkheden ligt.

Al onze prijsopgave,s zijn inclusief de te gebruiken materialen en gereedschappen en geen verassingen achteraf!!!  (indien anders overeengekomen)

Wij doen in principe alle schilderswerkzaamheden in en om de woning of kantoorgebouw e.d. voor alle opdrachtgevers n.l. Scholen, V.V.E., Woningbouw verenigingen, Aannemers bedrijven, Particulieren en of instellingen nieuwbouw en onderhoud.

Buiten en binnenschilderwerk,Het schilderen van wanden en plafond, Het aanbrengen van  glasvlies en wandafwerking e.d.

BEL VOOR VERDERE INFORMATIE: 06-28271844  010-4620337  of een E.mail naar: amjaspers@msn.com